Experiences

The Box 

Een mysterieuze grote zwarte doos. Een vrouw in een habijt die vraagt wat jouw boodschap aan de kerk is. Een onverwachte wending, een helende ervaring.

Reacties van bezoekers op The Box.  
 “Een onverwacht excuus wat de kerk mij nooit heeft gegeven"
 “Indrukwekkend”
 “Een bijzondere, persoonlijke en helende ervaring” 

De Troostmuur

Een rijdende schommelstoel, een kloppend. Een prachtige één op één experience waarbij het volledig draait om jou. De Troostmuur heeft de kracht om je daadwerkelijk gezien te laten voelen. Reacties van bezoekers op de Troostmuur.
 
 “Ongelooflijk mooi gemaakt”
 “Diepgeraakt was ik na het zien van jullie Troostmuur. Ik voelde mij gekend”
 “De Troostmuur draait pijn om in een troostende boodschap”

The Lightcarrier 

Een omhelzing, een pleister, een hart vol compassie. Een theatrale ervaring die ongetwijfeld een diepe emotionele indruk achterlaat. Bedoeld voor diegene die anders zijn of zich daarin herkennen.

Kerk van gebroken mensen 

De kerk van gebroken mensen is een kunst en videoproject waarbij dertien mensen hun verhaal rondom twijfel, afwijzing, zoeken en hoop hebben vastgelegd in een rondrijdende kerk gemaakt van vierhonderd bierkatten. Met op de buitenkant verschillende portretten met quotes van mensen die binnenin hun verhaal op video hebben vastgelegd.

Reacties van bezoekers op De kerk van gebroken mensen:
 
‘"Indrukwekkend  en herkenbaar."
"Open, eerlijk en leerzaam. Eigenlijk zou iedereen die actief is binnen een kerk deze verhalen moeten leren kennen. Het geeft veel stof tot nadenken".