Experiences

The Box 

Een onaantrekkelijk zwarte doos. Hij steekt somber af tegen de feestelijke activiteiten op het plein. Een ‘non’ met een soort habijt spreekt mij aan. “Mevrouw”, vraagt ze voorzichtig. “Wat is uw boodschap aan de kerk?” Het antwoord op deze vraag schrijft de non op een papier en daarna vraagt ze aan mij of ik deze in de biechtcaravan wil stoppen. Voorzichtig stap ik 'The Box' binnen en schuif mijn briefje door de brievenbus. Dan wacht me een verrassende omkeer van rollen en hoor ik een stem zeggen; “Wilt u mij vergeven? Wilt u mij vergeven voor het ontbreken van de Liefde?

Na vijf minuten stap ik geraakt, bewogen en emotioneel de biechtcaravan uit. 'The Box': “Een plek die tot inkeer brengt. 
 

De Troostmuur

De Troostmuur heeft als kracht om je daadwerkelijk gezien te laten voelen. Juist doordat de mensen die je toespreken er zelf doorheen zijn gegaan, weet je dat wat ze zeggen, geen onzin is. Het is zo'n erkenning van je pijn en moeite. Niet iets willen fixen, maar erkennen dat het lastig is en daarin woorden die je troost bieden.

The Lightcarrier 

Een omhelzing, een pleister, een hart vol compassie. Een theatrale ervaring die ongetwijfeld een diepe emotionele indruk achterlaat. Bedoeld voor diegene die anders zijn of zich daarin herkennen.

Kerk van gebroken mensen 

De kerk van gebroken mensen is een kunst en videoproject waarbij dertien mensen hun verhaal rondom twijfel, afwijzing, zoeken en hoop hebben vastgelegd in een rondrijdende kerk gemaakt van vierhonderd bierkatten. Met op de buitenkant verschillende portretten met quotes van mensen die binnenin op video hun verhaal hebben vastgelegd.